search Situs Panelusuran

Kebijakan Privasi

Kepiye arcorafaucet.com nglumpukake informasi babagan aku?

Kita ngumpulake informasi saka pangguna Situs kanthi macem-macem cara, kanthi tujuan nyedhiyakake pengalaman blanja sing efisien, migunani, lan disesuaikan. Contone, kita bisa nggunakake informasi pribadhi kanggo:
* Rekam lan cepet nggawa informasi sing wis diwenehake sadurunge
* Mbantu sampeyan golek informasi, produk, lan layanan kanthi cepet
* Gawe konten sing cocog karo sampeyan
* Tandha sampeyan babagan informasi, produk, lan layanan anyar

Registrasi lan Pesenan: Kanggo nggunakake bagean tartamtu saka situs iki utawa produk pesenan, kabeh pelanggan kudu ngisi formulir registrasi online kanthi informasi pribadi, kalebu nanging ora diwatesi, jeneng, jinis, alamat pengiriman lan tagihan (es), telpon nomer, alamat email, lan nomer kertu kredit. Kajaba iku, kita bisa uga njaluk negara papan dununge lan / utawa negara operasional organisasi sampeyan, supaya kita bisa netepi undang-undang lan peraturan sing berlaku. Informasi iki digunakake kanggo tagihan, pamrosesan pesanan lan pemasaran internal uga kanggo komunikasi karo sampeyan babagan pesenan lan situs kami.

Alamat Email: Sawetara lokasi ing Situs ngidini sampeyan ngetik alamat email kanggo tujuan kalebu, nanging ora winates kanggo: ndhaptar kabar promosi gratis, njaluk kabar nalika teka merek utawa gaya produk anyar, utawa ndhaptar buletin email. Kajaba iku, partisipasi ing kontes promosi sing diatur dening arcorafaucet.com pancen sukarela lan mbutuhake pambocoran informasi kontak sing dibutuhake kanggo ngabari pemenang lan hadiah penghargaan. Kita bisa ngirim jeneng lan kutha pemenang kontes ing Situs.

Ulasan Produk: Kita nyuwun alamat email lan lokasi email karo kiriman kabeh ulasan produk. Alamat email sampeyan bakal tetep pribadi, nanging lokasi sampeyan bakal katon dening pangguna liyane. Kabeh informasi pribadi liyane sing dipilih kanggo ngirim minangka bagean saka review bakal kasedhiya kanggo pengunjung liyane ing Situs iki.

Kepiye arcorafaucet.com nggunakake informasi pribadi?

Gunakake internal: Kita nggunakake informasi pribadi kanggo ngolah tatanan lan menehi layanan pelanggan. Kita bisa nggunakake informasi pribadi kanggo ngumpulake informasi umum babagan pengunjung situs iki, nambah konten lan tata letak Situs, ningkatake jangkauan, lan pasar layanan lan produk.

Komunikasi karo Sampeyan: Kita bakal nggunakake informasi pribadi kanggo komunikasi karo sampeyan babagan Situs lan pesenan. Kabeh pelanggan kudu menehi alamat email kanggo ngidini komunikasi karo arcorafaucet.com babagan pesanan sing wis digawe. Kita bisa uga ngirim email konfirmasi sawise sampeyan ndaftar karo sampeyan uga woro-woro sing gegandhengan karo layanan (prelu, penundaan layanan sementara kanggo pangopènan.) Sampeyan uga bisa ngirim alamat email kanggo njaluk kabar nalika nampa merek anyar gaya produk utawa produk, utawa kanggo ndhaptar buletin email lan penawaran khusus. Sampeyan bisa langganan utawa ora milih email mbesuk kapan wae.

展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.