search Situs Panelusuran

Bali

Filter dening rega

Filter

x
展开 全部
Filter miturut rega:

Faucet Pancuran

Apa mupangate nggawe shower shower termostatik ing kamar mandi?

Kaya sing diandharake, tap shower shower termostatik bisa digunakake minangka shower lan tap kanggo nggawa banyu tank sing disimpen ing suhu sing wis disetel, tegese, sampeyan ora kudu kuwatir babagan pra-pemanasan banyu ing mongso adhem utawa kobong dening banyu panas ing mangsa panas maneh. Sampeyan mung kudu nyetel taps shower pre-set termostatik, lan sampeyan bakal entuk suhu banyu sing dipengini saka tap utawa shower.

Kepiye shower mandian termostatik beda karo keran mixer?

Nalika keran termostat nggawa banyu menyang suhu sing wis disetel, keran mixer mung nyampur banyu panas lan adhem menyang suhu sing ditemtokake mula ora bisa menehi reaksi pangowahan suhu banyu lan bali menyang suhu sing wis disetel kaya termostat nutul Kanthi nutul termostat, sampeyan ora kudu kuwatir mriksa suhu banyu sadurunge adus saben wektu.

Nuduhake asil 1-12 saka 16

最多 添加 进入 4 个 对比 项目

至少 添加 2 个 对比 项目

产品 对比ndhelikake
Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.