search Situs Panelusuran

360 ° bath faucet bathtub mixer basin krom putih kuningan putih

87.99
Dijual:
0
reviews:
0

Desain klasik, plating chrome, sing cocog kanggo jedhing, negesake gaya jedhing

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Desain klasik, plating chrome, sing cocog kanggo jedhing, negesake gaya jedhing
Fungsi dobel, rotasi 360 ° rotasi outlet banyu lan rotasi kiwa lan tengen tunyuk
A-kuningan berkualitas tinggi, bebas timbal lan sehat, kanggo nglindhungi kulawarga, gunakake kanthi percaya dhiri
Pembersihan gas ABS, pengurangan swara lan filtrasi polusi sing efektif, hemat banyu 30%
Sambungan standar standar 3/8 inci, gampang dipasang, dijamin wektu 2 taun

mixer basin dhuwur sing bisa diputer kanggo banyu adhem lan panas

1. Nguripake spout banyu 360 ° supaya pas bisa menehi irigator lisan lan ngresiki rai.
2. Desain modern, keran bisa digeser 360 derajat miring, gampang diresiki wastafel.
3. Nangani siji, atur aliran banyu lan suhu kanthi tangan siji.
4. Kalebu 2 selang fleksibel kanggo banyu adhem lan panas. Digawe saka stainless steel berkualitas tinggi, ramah lingkungan, awet, bebas karat.
5. Bubbler kualitas apik, spout mili cair lan gampang dibersihake, kontrol lancar, ora ana swara, ora ana tetesan banyu, ngirit banyu 30%.
6. Aksesoris berkualitas tinggi, jaminan kualitas 3 taun (kalebu faucet lan aksesoris).
7. Gampang dipasang, dipasang sajrone 10 menit.

Parameter:

Bahan produk: Tembaga Kelas A
Lumahing: lukisan putih & krom
Tipe: keran banyu panas lan adhem
Bobot produk: Udakara 1.48kg
Tingkat aliran: 2 GPM (7.5 L / mnt) maks
Tekanan banyu: 3 ~ 5 bar
Cara instalasi: soyo tambah bolongan siji
Jaminan pabrikan: 3 taun

Ukuran:

Dhuwur total: 297 mm (11.7 “)
Dhuwur outlet banyu: 226mm (8.9 ")
Dawa outlet banyu: 200mm (7.8 ")
Bolongan sing dipasang: Φ32mm ~ 35mm
Kekandelan worktop maksimum: 45 mm
Sambungan: G3 / 8

Lingkup pangiriman:

1 x mixer baskom
2 x selang sambungan fleksibel
1 x aksesoris sing dipasang
1 x pitunjuk

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.