search Situs Panelusuran

ARCORA Kamar Mandi Basin Mixer Ngetok Putar Spout Disikat Nikel

64.99
Dijual:
18
reviews:
0

Amazon FR

pitunjuk jedhing klelep jedhing:
Rampung ireng matte sing tahan lama: Ngalangi karat lan karat ing panggunaan rutin.
Prasaja disiyapake: persiyapan bolongan siji kanggo instalasi tanpa tenaga.
Prasaja kanggo digunakake: Siji gagang kanggo banyu sing adhem lan panas.

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Faucet sink kamar mandhi 1 iki 2320201 duwe akeh kaluwihan. Ngirit banyu lan duwe desain apik. Bisa diarani minangka rekomendasi pisanan ing faucet pawon lan jedhing.

Diskripsi produk:

Faucet kanggo Wastafel Toilet utawa Basin kanggo Persiyapan 1 Lubang; Dhuwur: 11 ″; Tekan Spout: 7 ″; Ukuran Lubang: 1.4 "(Mangga Waca dimensi Lubang sadurunge dhisik pesen).
Faucet kanggo Toilet & Bath: faucet kanggo wastafel utawa wastafel, bisa digunakake kanggo kamar mandhi lan pawon, puteran busur luwih dhuwur lan 360 derajat bisa digunakake kanggo sink kaping pindho nalika nindakake multiply fungsi.

Faucet Stainless Steel Grass Nikel: bisa tahan saben dina lan karat, spout baja tahan karat lan awak logam seng, angel lan tahan lama, cocog kanggo omah, adus, pawon, hotel, restoran, apartemen, omah sewa lan liya-liyane.

Hardware berkualitas: selang banyu tucai ing konvensional Amerika liwat teks keamanan, katup bebas netes, lan permukaan interior spout gratis tanpa njamin kanggo mesthekake standar banyu sing apik, Kabeh piranti instalasi ana ing baja tahan karat, netes lan bebas bocor.

JAMINAN LIFETIME kanthi dhukungan CUSTOMER: ditutupi 90 dina gratis lan jaminan babar pisan!

 

specifications

SKU: 2320201 Kategori: Tags: , ,

Keterangan

rampung

Nikel Disapu

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.