search Situs Panelusuran

ARCORA Disikat Nikel Tarik Down Mixer Dapur

79.99
Dijual:
0
reviews:
0

Tap Faucet Campuran Dapur minangka bukti bocor kanggo tes kaping mbukak lan nutup, bukti bocor kanggo tes kaping mbukak lan nutup, bukti bledosan lan bocor-bukti, kinerja stabil, awet lan lancar, awet.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Narik Faucet Dapur 2310800
Apa sampeyan pengin menehi sentuhan khusus menyang pawon kanthi nggunakake faucet pawon? Banjur ARCORA duwe faucet pawon kanggo sampeyan, sing uga bisa nginstal kanthi cepet. ARCORA gampang banget nginstal keran pawon komersial iki. Mung kanthi 3 langkah sederhana, sampeyan bisa menehi pawon munggah pangkat kanthi peralatan pawon sing apik banget. Nalika nginstal, pisanan, sampeyan ngencengake faucet pawon menyang dek pawon kanthi kacang logam. Kapindho, sampeyan nyambungake bola gravitasi menyang selang banyu supaya selang tarik mudhun bisa lancar lan mundur kanthi gampang. Lan nomer telu, sampeyan sambungake rong selang banyu - adhem lan anget - menyang sambungan banyu ing pawon.
Pancen gampang banget, lan kanthi instruksi sing jelas lan kabeh bahan cicilan sing ana, sampeyan ora butuh profesional sing larang regane supaya akeh dhuwit. Instal gampang yen sampeyan duwe dek pawon kanthi 1 utawa 3 bolongan sing wis diramal. Kanthi video perakitan ARCORA sampeyan bisa ngrampungake instalasi kurang saka 30 menit. Apa ora apik?
Fungsi banyu tarik kran banyu pawon
Kanthi keran tarik mobil komersial iki sampeyan diwenehake nganggo 3 tinimbang 2 mode banyu. Kaping pisanan, sampeyan bisa nggunakake mode stream sing trep kanggo ngisi pot kayata banyu. Kapindho, mode semprotan tekanan dhuwur nyedhiyakake mode pancuran kanggo ngresiki wilayah sing luwih gedhe, kayata kanggo ngresiki piring. Lan nomer telu, sampeyan diwenehake karo mode Sapuan sing nduwe kekuatan sing ora bisa dipercaya. Kanthi mode Sapuan iki, sampeyan bisa nyapu lan ngumbah klelep pawon kanthi cepet. Kabeh rereget bakal dicopot kanthi gampang. Mesthi wae bakal ngematake sampeyan. Kepala sprayer uga dadi aerator ABS sing bermutu kanthi keamanan lan uga dikonfirmasi NSF.
Gelembung sing dibangun ing ngisor iki kran banyu keran ngalangi kanggo bocor lan bocor banyu. Gelembung keran iki ngasilake ruang banyu pelindung sing nyuda kekuwatan banyu nalika tekan klelep pawon. Kanthi gelembung sing inovatif iki, cipratan saya suda kanthi ora kurang saka 90%. Gampang ngontrol suhu banyu lan volume aliran banyu kanthi lever stainless steel. Tukang logam lancar lan gampang dioperasi, lan spout swivel 360- tingkat dhuwur menehi sampeyan akses menyang cuci lengkap. Kejaba, selang banyu digawe saka baja stainless lan mulane luwih tahan kanggo suhu sing dhuwur. Selang selang kanthi sirah sprayer 5'10 ”lan mundur kanthi gampang bali sawise saben dienggo
Kran banyu pawon keran
Faucet pawon mudhun iki digawe kanggo digunakake komersial. Ing situs komersial, kayata restoran, panjaluk sing akeh gegayutan karo peralatan dapur. Bahan kudu tahan supaya bisa ngatasi panggunaan tangan sing abot lan saliyane iku kudu menehi tingkat kinerja meh 100%. Keran narik kranjang pawon meh dadi bencana. Amarga alasan iki, ARCORA wis ngetrapake akeh bahan resisten ekstra supaya bisa tampil ing papan sing paling tantangan. Sampeyan bakal langsung sok dong mirsani nalika njupuk kran dapur iki ing tangan sampeyan. Sampeyan ngrasakake kualitas kanthi langsung.
Faucet pawon ARCORA digawe saka stainless steel SUS 304 lan diisi nganggo nikel sikat. Baja tahan karat iki kurang konduktif lan kurang magnetik tinimbang karo baja karbon. Baja tahan karat iki awet, menehi resistensi banget lan tahan korosi banget. Ora ana bahan kimia sing digunakake ing jinis stainless steel sing bisa migrasi karo panganan sampeyan. Iki nggawe kran dapur pawon ARCORA aman banget kanggo kesehatan lan pilihan pawon sing awet.

Gunung dek tarik keran pawon
Kejabi daya tahan, fungsionalitas lan kinerja, sampeyan uga pengin kran mudhun kanggo menehi pengaruh apik banget kanggo pawon. Kanthi ARCORA narik kranjang pawon sampeyan yakin bakal menehi pengaruh. Faucet pawon nikel sing disikat iki menehi upgrade elegan kanggo pawon apa wae. Desain keran dapur sing dipasang dek iki bisa uga katon klasik, industri utawa modern. Desain unik iki nggawe gampang digabung karo macem-macem jinis pawon. Apa wae desain dapur sing sampeyan duwe, kanthi nggunakake faucet pawon sampeyan bakal menehi upgrade ing pawon. Cilik, nanging sing apik banget.
Yen keran tarik dapur iki dek dipasang, bakal dadi pusat tarikan desain pawon sampeyan. Minangka titik fokus alami, keran pawon biasane narik perhatian sampeyan. Utamane, nalika kran banyu dipasang. Mesthi sampeyan bakal menehi kesan elegan kanthi kran banyu pawon tarik mudhun. Ora ing papan pungkasan amarga finansial nikel sing apik banget. Iki menehi sentuhan elegan ing kraneka pawon, lan karo desain kontemporer sing unik, sampeyan duwe kran banyu pawon ing tangan sampeyan bakal nggawe prabédan.

Narik garansi kran banyu pawon
Ing ARCORA, kita kepengin banget produk lan pengin menehi sing paling apik. Kaya kanggo faucet pawon ARCORA, sampeyan ditawani masa garansi 5 taun gratis. Yen kran dapur sing mudhun ora bakal dienggo kaya sing dikarepake, sampeyan bakal ditawani faucet pawon anyar kanggo ngganti. Iki minangka janji sing bakal ditindakake kanggo kabeh pelanggan. Ora kanggo apa-apa, ARCORA wis dadi merek internasional sing kondhang amarga faucet pawon kanthi rega sing cukup murah. Rega paling apik kanggo dhuwit sing bakal sampeyan entuk ing ARCORA nalika kran dapur sampeyan.
Amarga kita yakin karo produk, ARCORA nawakake jaminan dhuwit bali 90 dina uga kanggo sampeyan. Yen sampeyan ora bakal kesengsem karo narik kranjang pawon kaya sing dikarepake, kita bakal mbalekake kanthi tanpa repot. Uga janji kita janji kanggo sampeyan!

Kauntungan kran banyu tarik mudhun kanthi ringkes:
· Menehi faktor wow ing pawon wae
· Kombinasi desain klasik lan modern sing unik
· Fitur 3 mode banyu
· Kinerja dhuwur
· Digawe saka waja tahan karat
· Gampang diresiki lan gampang dijaga
· Gampang dipasang sajrone 30 menit
· Garansi 5 taun

specifications

SKU: 2310800 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

rampung

Nikel Disapu

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.