search Situs Panelusuran

Faucet Dapur Flat ARCORA Disikat nikel

60.99
Dijual:
61
reviews:
0

Tuku kran banyu pawon kanthi modern, garansi 3 taun, pengiriman gratis!

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Faucet Dapur Modéren 2312301 nambah kenyamanan lan kinerja ing driji pawon utawa pawon sampeyan.
Grosir pawon kontemporer dibangun saka baja tahan karat tahan karat 304 kelas dhuwur kanthi garansi umur 3 taun winates.

Mung Faucets Sink Dapur Lomba kanggo Versatility Luwih.
NickelConstruction sing disikat sing njamin Kekahanan lan Urip sing Luwih dawa.
Kalebu Peralatan Mounting, Selang Banyu Panas & Adhem, Ukuran USStandard.
Informasi detail produk:

TINGKATAN TINGGI: kran banyu kanthi spout sing dhuwur banget nyedhiyakake aliran banyu sing mantep kanthi bentuk sing elegan, ora luwih cipratan, nggawe cuci luwih efisien kanthi dhuwur sing cukup, niru gerakan banyu alam
Mode DUAL PANAS & SEJUK: jalur pasokan faucet panas & adhem sing disedhiyakake, tuas siji bisa ngontrol suhu lan volume kanthi gampang, saengga bisa luwih cepet lan efisien
MULTI-LAYER BRICKHED NICKEL SURFACE: saben inci keran disegel kanthi rapet, permukaan nikel sing apik banget bisa nyegah karat, rereget, nolak saben dina, tetep elok
Materi STEINLESS STEEL: bahan tahan karat tahan karat njamin dawa nggunakake urip lan kualitas non-karat, korosi ora ana
Warranty 3 Taun, Dhukungan Pelanggan 24/7: garansi winates tumrap bocor, netes, rusak, lan ngrampungake cacat.

 

 

 

specifications

SKU: 2312301 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot

1.55 kg = 3.4172 lb = 54.6746 oz

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.