search Situs Panelusuran

Faucet Pucuk Pucuk ARCORA Disikat Nikel Ditarik

62.99
Dijual:
67
reviews:
0

Amazon DE  Amazon FR

Faucets Dapur iki digawe saka tembaga sing apik lan ngumbah timah. SUS304 ramah lingkungan lan sehat, lan kesehatan kita gumantung marang penjaga. Iki bisa diatur kanthi rotasi panas lan kadhemen, gampang diganti, gampang dipasang, klasik lan elegan, lan cocog kanggo macem-macem kamar mandi lan dekorasi pawon

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Tarik kran banyu klelep 2310301
Milih faucet sink pawon, salah sawijining fitur sing paling penting yaiku kesehatan lan perlindungan lingkungan. Faucet sink dapur sing ora digawe saka bahan padhet lan bermutu, bisa nyebabake kesehatan sampeyan amarga residu beracun sing dicampur karo banyu ngombe sampeyan. Faucet sink dapur Arcora digawe saka bahan nikel sikat lan bahan bermutu. Kombinasi komponen baja tahan karat, faucet sink pawon iki menehi sampeyan rega paling larang kanggo kualitas, daya tahan lan resistensi. Katup disk keramik berkualitas tinggi kanggo kran wastafel pawon iki bisa tahan paling ora 500,000 siklus banyu kanthi bebas netes. Iki ngluwihi standar industri. Ndhuwur kabeh, jupuk faucet dapur Arcora ngirit banyu amarga endhas semprotan sing inovatif. Mesthi sampeyan bakal sok dong mirsani tagihan banyu iki!
Kejabi kesehatan, fungsi kanggo narik faucet pawon uga macem-macem. Multifungsi fungsional bisa digunakake ing rong mode: stream hard nalika sampeyan ngisi wajan, kayata, lan semprotan kanggo ngresiki piring kayata. Faucet dapur gagang siji dadi gampang kanggo nyetel jumlah lan suhu banyu. Saliyane, spout putar bisa nguripake 360 ​​derajat kanggo kenyamanan maksimal. Lan pungkasan nanging uga ora kalah penting, faucet sink siji tuas nduweni selang tarik 1.5 m kanggo nyedhiyakake area cuci luwih gedhe 80 cm. Iku gampang banget yen sampeyan duwe wastafel pawon dobel, nanging uga nganggo wastafel tunggal, kran tungku pawon Arcora bisa digunakake kanthi gampang. Ora ana siji-sijia panggonan utawa ing saubeng pawon sampeyan sing ora bisa digayuh karo faucet pawon Arcora sing ditarik.
Faucet pawon tarik mudhun
Kajaba kesehatan lan fungsi, sampeyan uga pengin faucet sink pawon sing apik. Palsu sink pawon kudu nggawe siji integrasi integral karo kabeh desain pawon. Sawetara wong ngremehake pengaruh keran pawon. Nalika ana wong sing mlebu pawon, dheweke langsung kepincut karo faucet pawon. Sanajan faucet pawon sithik banget, pangaribawa gedhe banget kanggo dekorasi total pawon sampeyan. Akibate penting banget yen sampeyan milih kran dapur kanthi wicaksana, amarga bisa menehi upgrade paling apik ing pawon. Faucet sink pawon nikel sing disikat iki ing Arcora bakal menehi sampeyan munggah tanpa mangu-mangu.
Tarik kraneka klelep pawon nawakake akeh maneka warna kraneka kleleban pawon liyane. Amarga selang banyu sing bisa ditarik maneh, sampeyan bisa ngluwihi kran banyu klelep kanthi gampang. Kanthi fitur sing gampang iki, sampeyan bisa tekan ing endi wae ing cedhak sink pawon sampeyan. Nanging, selang kasebut wis terintegrasi ing klambi klelep pawon, dadi sampeyan ora bakal ndeleng selang banyu yen sampeyan ora nggunakake keran kleleb. Kondisi mung kanggo duwe mekanisme penarik kualitas tinggi. Dadi ora puas, kudu narik keran klelep pawon sing banyu ora mundur kaya sing dikarepake. Kudu nggarap 100% lancar kanggo menehi panglipur maksimal.
Nganyarke pawon nganggo kraneka klelep pawon
Faucet sink dapur Arcora sing nggawe urip sampeyan luwih gampang. Desain bola gravitasi klasik kran wastafel pawon iki dadi lancar kanggo ditarik lan ditarik selang banyu. Bal gravitasi narik sprayer kanthi otomatis, dadi sampeyan ora bakal kudu usaha apa-apa nalika rampung mbasuh wastafel pawon sampeyan. Mula faucet sink dapur ing Arcora bakal dadi upgrade kabeh kanggo pawon, ing kalorone gaya lan fungsi. Kaya sing kasebut, faucet sink dapur ing Arcora nawakake 2 fungsi banyu: stream lan spray. Kaloro fungsi kasebut ngidini sampeyan ngalih kanthi gampang lan sacara ergonomis saka semprotan menyang stream utawa kosok balene. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi gerakan driji sing sederhana tanpa kudu mandheg banyu luwih dhisik. Tombol mlaku kanthi lancar lan menehi kenyamanan maksimal.

Bermotor narik mudhun klambi klelor pawon

Kualitas regane regane, nanging ora kanggo Arcora. Arcora wis entuk nyedhiyakake faucet pawon berkualitas tinggi sing isih terjangkau. Amarga pengadaan bahan sing efisien lan proses uji coba lan produksi kanthi otomatis, Arcora bisa menehi faucet mudhun kran kanggo pawon sing bisa nyaingi kran wastafel pawon merek A, nanging mung regane mung sithik. Mula, kita yakin bisa ujar manawa ora bakal nemokake faucet sink pawon kanthi rega sing luwih larang tinimbang Arcora. Akibate, Arcora nawakake rasio rega paling larang sing bakal ditemokake ing pasar.
Ora apa-apa, Arcora menehi jaminan dhuwit bali 90 dina kanggo faucet sink dapur. Yen sampeyan mikir manawa faucet sink pawon kita ora padha karo sing dikarepake, kita bakal ngasilake sampeyan tanpa repot utawa takon. Sederhana kaya ngono. Kita minangka produk lan kita yakin manawa nawakake faucet sink pawon sing paling apik. Mula, kita ngerti manawa sampeyan ora bakal kuciwa lan sampeyan bakal kaget kanthi faucet sink pawon anyar. Kita duwe akeh pelanggan bali saka saindenging jagad, lan kita yakin sampeyan uga bakal milih kita.

Nginstall gampang dijamin

Faucet sink dapur Arcora gampang dipasang amarga antarmuka sing gampang. Sampeyan bisa nginstal faucet kanthi mung siji langkah. Mula, sampeyan bisa nginstal kran sink pawon dhewe. Sampeyan ora prelu nyewa profesional sing larang supaya bisa ngirit akeh uga ing kene. Faucet sink dapur Arcora dilengkapi piring dek, bola gravitasi, set selang banyu panas lan adhem, lan aksesoris sing dipasang. Set lengkap iki njamin instalasi sing efisien lan cepet. Gampang kaya ngono!
Kauntungan kran banyu klelep mudhun kanthi ringkes:
· Menehi faktor wow kanggo pawon apa wae
· Banget nikel sing apik
· Selang selang banyu sing berkualitas tinggi
· Tangan tangan siji sing kepenak
· Loro fungsi banyu
· Digawe saka bahan tembaga sing berkualitas tinggi
· Gampang di resiki lan gampang dijaga
· Garansi 5 taun

UPC: 663250027885

 

 

specifications

SKU: 2310301 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot

2.23 kg = 4.9163 lb = 78.6609 oz

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.