search Situs Panelusuran

Faucet Pawon ARCORA nganggo Chrome Arc Sprayer Pullout Tinggi

58.99
Dijual:
0
reviews:
0

Amazon DE

2310400C Katrangan teknis:
- Dhuwur total: 35 cm
- Jinis mixer: faucet sink
- Desain derajat 360 derajat
- Rampung permukaan: piring krom
- Standar kacang selang: G3 / 8
- Dawane selang banyu: 50 cm
- Selang biru / abang kanggo banyu adhem / panas
- Kartrid keramik
- Bahan: Awak lan gagang digawe saka paduan seng + basis tembaga

+ siku stainless steel + kartrid keramik

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

♦ FLEXIBLE PICK Down SPRAYER HEAD: selang 150cm, tarik sirah semprotan, jembarake area cuci nganti 80 cm KOTA; TAP SWIVELING 360 ° bisa diganti ing antarane 2 wastafel, supaya masak luwih efisien lan sehat.

♦ DESAIN VERSATILE: Rampung Chrome nggambarake tampilan kaya pangilon sing bisa digunakake kanthi gaya dekorasi. Sampeyan bisa nggunakake sprayer kanthi lancar, gampang dipindhah kanggo ngresiki kabeh pojokan wastafel.

♦ PEMAJU DUAL-FUNGSI: Tarik mudhun sprayer duwe 2 mode: Stream & Spray; Aliran kanggo ngisi banyu, nyemprot kanggo mbilas. NOZZLES RUBBER MUDAH-MILIH ngidini sampeyan mbusak limesel saka nozel silikon alus kanthi geser driji kanggo aliran kuat sing tahan lama.

♦ Gampang Dioperasikan — Desain gagang tunggal nggabungake kanggo ngontrol suhu banyu lan volume aliran kanthi gampang, pasokan spout putar busur 360 derajat kanthi lengkap, akses gampang lan docking aman saka semprotan pulldown / pullout sawise digunakake.

♦ MATERI KUALITAS LAN KAYU: Dhasar lan kacang digawe saka kuningan murni, anti karat lan bebas timah; Awak faucet sink iki tahan oksidasi stainless steel, sing menehi perlindungan kesehatan lan lingkungan sing awet.

UPC: 663250027847

Keterangan

bobot 2.2 kg
dimensi 44 × 33.5 × 6.5 cm

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.