search Situs Panelusuran

ARCORA Mixer Sink Dapur Tanpa Tutul Tarik Semprot Nikel Disikat

109.99
Didol:
46
reviews:
0

Digawe kanggo wong-wong sing pengin campuran desain kontemporer, fungsionalitas, lan kualitas mutlak, Arcora Faucet Collection kalebu gaya modern sing luwes kanthi gagang tuas sing pas. Desain busur busur saka kran wastafel pawon nyedhiyakake tampilan tanpa wates lan apik banget. Nambahake finish nikel sing disikat sing enriches sawijining resik, bentuk minimalis lan desain murni. Tambahan sing apik kanggo pawon sampeyan saiki!

Sensor infrared gerakan kanggo kenyamanan tanpa tutul tangan sing luar biasa. Banyu bakal dipateni kanthi otomatis sajrone 3 menit supaya bocah-bocah utawa kewan ingon-ingon ora sengaja mlebu area sensor lan mbuang banyu.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Gaya Unik: Faucet cerap kanggo nikel tanpa sikat Touchless 2311601 kaya Tambahan Sink, Yayasan sempit ing sisih ndhuwur lan Jembar ing Basis, Tata Letak iki ngindhari ngeculake nalika muter, lan uga Faucet sink dapur sing cukup pinggul Luwih akeh Sedhep, Sijine pawon sawetara finesses

3 Mode Puting: Lengkap / mili / nyemprot, aliran kanthi kekuwatan bisa ngisi kuncup kanthi cepet, ngumbah saben pojokan sink, nyemprot nganggo aliran lancar lan terus-terusan kanggo nyebar woh-wohan lan sayuran kanthi alus, lan uga cara ngaso mandhegake banyu sawayah-wayah kanggo ngreksa banyu, migunani & ngirit energi
Kualitas tinggi: tapel dapur nikel sing disikat duwe konektor pembakar logam digawe saka tembaga Apik sing dhuwur, mesthekake yen standar banyu tanpa mineral lan ndadékaké banyu sing aman, klambi logam seng / stainless steel njamin Kapabilitas sing kuat, tahan karat lan tahan lama.
Kawasan Wisuh Sing luwih Luwih: Kolam klelep pawon kanthi 1.5 m (dawa lengkap) PX hos nyedhiyakake area cuci sing luwih gedhe, sing cocog kanggo fungsi dual sink, kran banyu sink iki minangka pembantu paling apik kanggo nindakake macem-macem fungsi!

Kauntungan saka bolongan siji tarik mudhun keranjang nikel poles

Klip kranjang sing ditarik gratis lan lancar, lan bisa bali menyang posisi asline kanthi tepat lan gampang ora ana ing endi wae. Seret ing kran banyu bisa ngalih ing antarane mode banyu pancuran lan outlet banyu kanthi kepengin banget. Pria sing gampang dienggo, kanthi nggatekake saben papan sing pengin di siram.

specifications

SKU: 2311601 nikel Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

Rampung

Nikel Disapu

bobot

2 kg = 4.4092 lb = 70.5479 oz

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.