search Situs Panelusuran

ARCORA Narik Mudhun Tutul Dapur Nikel

74.98
Dijual:
35
reviews:
0

Amazon DE Amazon FR

Pegangan siji sing efisien, bisa dipercaya lan aman bakal narik kran banyu pawon.
Simpen akeh wektu lan tenaga kerja ing pawon, apa uga sanitasi utawa masak.
Kran banyu nggunakake bagean inti sing diimpor kanggo njamin kualitas produk.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

 

Grosir pawon disapu 2310201
Napa milih kran banyu pawon sing disikat nganggo kran banyu pawon? Semono wae, kita ora ana ing kene kanggo ngrembug babagan rasa. Rasa subyektif lan rasa apa wae ana solusi sing apik. Kita bisa ndeleng manawa akeh wong isih seneng kraneka pawon krom ngliwani kraneka nikel sing disapu. Nanging, kran banyu pawon sing disikat dadi unggul ing saben taun. Ora apa-apa, sebagian besar majalah desainer omah paling asring nampilake keran keranjang nikel nganggo desain pawon. Ora preduli, babagan desain klasik utawa desain pawon kontemporer. Sanajan krom menehi sentuhan sulap ing pawon, kran banyu pawon sing disikat wis mesthi nambah keanggunan ing desain pawon. Umume hotel lima bintang nampilake keran nikel sing disikat, amarga mung menehi keanggunan ing pawon. Kanthi barang cilik kaya keran pawon sampeyan bisa entuk dampak sing gedhe kaya sing sampeyan deleng.
Apa kran dapur disikat nikel dadi luwih larang dibandhingake karo kran dapur krom? Ora kudu. Utamane ora ing ARCORA. ARCORA wis ngoptimalake proses pengadaan kanthi maksimal. Lan dikombinasikake karo situs produksi sing otomatis banget, ARCORA bisa ngasilake faucet pawon kanthi harga terjangkau, apa digawe nganggo nikel utawa krom sing disikat. Sampeyan bakal entuk mupangate saka pengalaman ekstensif ARCORA ngasilake faucet pawon kelas ndhuwur sing dituntut ing saindenging jagad.

Desain keran nikel disikat
Desainer ARCORA sing kendel saben-saben bisa ngirim desain keran pawon sing pas karo majalah desain omah eksklusif. Nikel sikat kran dapur khusus iki nawakake keran pawon sing elegan, apik, minimalis, lan praktis. Desaine kontemporer, nanging meh kabeh pawon bisa dipasang. Kabeh langkah lan rasio wis dipikirake kanthi apik lan sampeyan bakal weruh ing asil pungkasan seni pawon kontemporer iki.
Nikel kran busur pawon sing dhuwur disedhiyakake menehi outline sing elegan lan apik kanggo pawon ing umum lan sink pawon khusus. Amarga sampeyan bisa ngaktifake kran banyu pawon dhuwur, derajat keran dapur ora bakal ana ing wayah apa wae. Sampeyan mung bisa mindhah kran banyu dhuwur ing sisih kiwa utawa ing sisih kiwa kanthi cara sing sampeyan akses menyang sink pawon.

Multipunctional keran pawon disapu
Kaping pisanan kran dapur pawon ARCORA disikat telung fungsi banyu. Kanthi stream, nyemprotake utawa mode ngaso, sampeyan bisa nggunakake faucet pawon multifungsi kanggo nikel saka ARCORA kanggo ngisi banyu, nyemprot kanggo mbilas utawa ngaso supaya ora cipratan. Neoperl ABS-aerator teknologi tinggi bisa ngirit banyu nganti 50%, sing bakal sampeyan weruh ing tagihan banyu sampeyan. Lan tanpa kompromi babagan kinerja stream. Kapindho, fitur utama nikel sikat kran dapur iki yaiku selang banyu sing bisa ditarik. Sampeyan bisa narik sirah semprotan saka kran banyu kanggo nyedhaki papan ing lan saubenging pawon. Yen wis rampung tugas ngresiki, sirah semprotan bakal mundur kanthi otomatis menyang posisi asline.
Tukang tangan bisa ditangani nganggo tangan siji, supaya bisa bebas tangan liyane kanggo tugas-tugas pawon. Pengungkit keran pawon iki mlaku lancar lan durung weruh bahan kualitas sing wis digunakake. Sampeyan ora bakal ngrasakake mundur. Kalorane suhu banyu lan kekuatan banyu bisa dikendhaleni kanthi lever stainless steel iki.

Bahan keran pawon sing berkualitas tinggi
Kaya sing wis diandharake sadurunge, ARCORA mung nggunakake bahan berkualitas tinggi kanggo ngasilake faucet pawon. Katup disk kayata digawe saka nikel sing disikat lan faucet pawon digawe saka waja tahan karat. Bebarengan karo konstruksi kuningan padhet, kran dapur disikat nikel ARCORA nolak goresan uga karat. Sing nggawe faucet pawon nikel sikat iki berkualitas tinggi.
Selang banyu sing gampang dicabut 1,5 meter digawe saka gel silika. Pramila tanpa nganggo lemu lan njamin selang klambi. Amarga wernane abot minangka bobote bobote, sirah semprot semprotane cukup kanggo menehi comfort sing maksimal ngoperasikake.

Kolam pawon kanthi nilai paling apik kanggo dhuwit
Amarga desain lan kualitas bahan lan rampung, sampeyan bakal ngarepake kran banyu pawon iki regane kaya A-merek global sing wis dikenal ing pasar. Nanging ora ana sing kurang bener! Nikel kranjang iki disapu resik banget, malah ing pawon desain anggaran sampeyan bisa nggunakake kran banyu pawon sing adiluhung iki sing awet tahan tahan luwih apik ing kinerja ndhuwur.
Garansi limang taun ditrapake kanggo sebagian besar faucet dapur ARCORA. Ing ARCORA, kita yakin banget manawa kren dapur sing disikat nikel bakal maksimal lan ora bakal gawe repot. Yen faucet pawon nikel sikat ora bakal nindakake kaya sing kudu dilakoni, kita bakal ganti produk tanpa ana alangan. Sampeyan bakal yakin kualitas lan kinerja terus ing kabeh wektu.

Kran banyu pawon disapu nginstal nikel
Nikel kranjang nganggo sikat nganggo dilengkapi Teknologi Sambung Cepet Creative. Amarga pambangunan penghubung asli, gampang dipasang dhewe. Sampeyan ora butuh plumber sing butuh dhuwit akeh. Kanthi aksesoris sing kasedhiya, pandhuan installment lan video instalasi online, sampeyan bakal bisa nginstal nikel kranjang iki disapu nikel mung 30 menit.
Ora kaget, faucet pawon sing disikat saka ARCORA ora mung ditrapake ing omah, nanging akeh bisnis kaya restoran lan bar uga ngetrapake faucet pawon iki. Kaya sing wis diandharake sadurunge, nikel sikat kran dapur menehi upgrade sejatine kanggo pawon apa wae. Lan kanthi kinerja sing apik, mesthine cocog kanggo bar lan restoran, utamane sing duwe pawon sing mbukak. Nikel faucet pawon desain iki menehi tambahan kanggo pawon apa wae. Mula, akeh pelanggan komersial internasional wis dipercaya karo ARCORA babagan peralatan lan regane dhuwit sing diwenehake. Kita yakin manawa sampeyan bakal entuk kapercayan uga!
Kauntungan kran banyu pawon disapu nikel kanthi ringkes:
· Menehi faktor wow kanggo pawon apa wae
· Desain busur tinggi sing elegan
· Bahan stainless steel lan tembaga padhet
· 3 mode banyu
· Ditarik narik selang banyu
· Gampang dipasang nganggo Teknologi Cepet Sambung Kreatif
· Gampang di resiki lan gampang dijaga
· Garansi 5 taun

UPC: 663250027892

 

specifications

SKU: 2310201 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

rampung

Nikel Disapu

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.