search Situs Panelusuran

Faucet Semprotan Tarik-Tarik ARCORA Tunggal

65.99
Dijual:
41
reviews:
0

Amazon FR

Kanggo penak, keran pawon kudu dipilih luwih dhuwur, lan banyu kudu dawa. Luwih becik dilebokake ing sadhuwure alur, lan ora kudu banyu cipratan. Yen ana pipa banyu panas ing pawon, keran jinis iki uga kudu tikel. Kanggo ngrampungake macem-macem kebutuhan panggunaan, tarik keran ireng pawon bisa muter 360 ° umume.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Minyak nggosok kran dapur pawon 2310501Q katon kaya telpon retro.
Desain sing bisa digawe dawa didhelikake ing wektu kasebut pancen cerdas.
Setelan iki bisa diputer kanthi sewenang-wenang, sing apik kanggo ngresiki dalan buntu.
Setelan sing bisa diukur dhewe ora butuh papan lan minangka produk sing migunani banget.
Faucet Dapur Komersial Paling Apik kanthi Quartz Ireng sing luar biasa lengkap, tahan goresan saben dina lan karat kanthi kerajinan sing apik lan kualitas tahan lama; Dhuwur: 6.8 ″; Tekan Spout: 4.5 ″; Ukuran Lubang: 1.4 ″; Nggunakake Plat Dek.
Pull Out Kitchen Faucet kanthi pipa 1.5X PX: pipa tug karo bal sing lemu bisa ditarik kanthi cepet, tata letak anti-bledosan, bisa ngatasi tekanan banyu dhuwur, cukup jembar 1.5 ing ruang kerja sing luwih jembar ing sink dobel.
Aliran Banyu substansial ing rong Mode: mili lan cara nyemprot kayata ngumbah, ngisi, mbilas, dilengkapi aerator ABS kanggo njamin aliran banyu sing lancar lan stabil uga aerator liwat teknologi tartamtu kanggo njaga reresik sing gampang.
Faucet Sink Kualitas kanggo Toilet: konektor kuningan padat nggunakake lapisan baja tahan karat lan selang stainless steel bisa tahan karat lan karat, priksa manawa banyu kanthi rutin lan kesehatan nggunakake kartrid keramik ora netes.
JAMINAN 5 TAHUN, LAYANAN PELANGGAN: Garansi 5 taun lan layanan pelanggan ditawakake. Diasuransiake kanthi bali gratis 90 dina.

Keterangan

bobot

2.1 kg = 4.6297 lb = 74.0753 oz

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.