search Situs Panelusuran

ARCORA Top Rated Pull Down Kitchen Faucets Disikat Nikel

63.99
Dijual:
36
reviews:
0

Amazon DE

Iki kran banyu pawon narik ciri-ciri ing ngisor iki:
Gampang ngrampungake reregetan pawon, telung jinis banyu, ngalih ing antarane siram gampang, luwih dawa pompa banyu, lan reresik ora diwatesi.
Elektroplasi 10 tingkat, awet lan teyeng, inti katup keramik berkualitas tinggi, minangka kunci kanggo bocor banyu kran banyu. Miwiti kanthi lembut, cuci tangan lan sayuran tanpa nyemprot.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Faucet dapur ARCORA nyemprot semprotan 2310101 duwe mupangat sing luwih gedhe dibandhingake karo para penjual liyane: faucet pawon kanthi kualitas paling apik: lapisan sing dipoles (Chrome disikat), tahan gores, gampang dicuci; Bahan dhasar iki: kuningan kemurnian tinggi lan kacang kuningan bermutu, kuat, bebas timbal, tahan korosi.
Tata letak Prima & ngreksa banyu: faucet sink pawon tekanan gedhe nambah tombol stop-push pawon, bisa nyegah banyu ing wektu apa wae. (Digawe saka bahan unggulan lan teknologi Ahli paling apik, aja kuwatir netes)
Pembantu pawon sing apik: mixer sink tunggal-lever pawon nggunakake semprotane tarik: 1.5m selang bledosan-bukti nyedhiyakake ruang cuci 85cm; Kran banyu swiveling: 360 °, sampurna kanggo klelep dual, gampang kanggo ngalih saka siji sink dadi ngisor; sampeyan bisa nyenengake saben pojok ing pawon! Campuran pas karo segel keramik / disk keramik sing angel ngejarke gesekan dhuwur liwat manajemen suhu.
Mixer Faucet Tap Mixer, Banyu anget lan Kadhemen: Kartrid keramik sing direkayasa, nyedhiyakake kontrol alon lan pas kanggo sirkulasi lan suhu banyu. ; Foamer sing bisa dicopot, gampang dibersihake utawa diganti. Faucet mixer bisa ditampa kanthi sistem tekanan dhuwur / Ora cocog karo metode tekanan rendah.
Tata letak kanthi cepet: Kanthi pikiran sing dipasang kanthi cepet, dirancang khusus kanggo spasi lan wong anyar sing diwatesi, gampang; kepasang dipasang lan ora mbutuhake rengkuh. 5 taun njamin produk.

UPC: 663250027908

specifications

SKU: 2310101 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

rampung

Nikel Disapu

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.