search Situs Panelusuran

Kran cekungan kran banyu ireng kran banyu wastafel baskom mixer, kran tembaga kran kamar mandi

72.99
Dijual:
1
reviews:
0

35- insert katup keramik

1. resistensi suhu dhuwur, bisa ngliwati aliran banyu 90 ℃

2. Sealing sing apik, ora ana bocor banyu sanajan tekanan banyu saya dhuwur

3. Umur kerja sing dawa, bisa tahan 500,000 wektu mbukak lan nutup

1 x faucet ireng sing elegan
2 x 60 cm selang stainless steel G3 / 8 inci
4 x bagean perakitan
Manual 1x

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Katon Apik: Lapisan ireng disebar ing permukaan produk kanggo nambah resistensi korosi lan tekstur produk. Muji banget dening para pelanggan amarga kualitas, bobot lan desain elegan
Aksesoris berkualitas tinggi: Kanggo nambah kualitas produk kanthi signifikan, kita wis milih aksesoris berkualitas tinggi (deleng gambar) lan mesthi ngupayakake kualitas
Spesifikasi Standar: Perlu dielingake yen selang 3/8 inci sing digunakake cocok kanggo produk pasokan banyu liyane ing pasar. Selang mlebu banyu digawe saka kawat baja tahan karat.
Instalasi Gampang: Cara instalasi sekrup tapal kuda bisa nyuda papan sing dibutuhake kanggo instalasi, lan instalasi luwih gampang lan stabil tinimbang faucet jedhing liyane
Jaminan kualitas: Faucet ireng iki nduweni jaminan kualitas 5 taun. Hubungi kita, sampeyan bakal nampa pangiriman solusi sing cepet lan profesional

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.