search Situs Panelusuran

Faucet Basin Jedhing putih dhuwur

52.99
Didol:
0
reviews:
0

Bahan awak: kuningan padhet
Perawatan lumahing: putih
Dhuwur kran: 30cm; Dawane outlet banyu: 18cm; Dhuwur outlet banyu: 22cm;
Babagan penyimpangan chromatic: Amarga macem-macem sudhut motret cahya, bakal ana sawetara penyimpangan chromatic, sing pengin dingerteni.
Babagan layanan purna jual: Yen sampeyan duwe masalah kualitas sawise nampa barang, hubungi kita liwat email kanthi tepat wektu, kita bakal ngasilake utawa mbalekake kanggo sampeyan. Nyuwun tulung tuku.

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

 

Produk: Kabeh kran tembaga
Cocog kanggo pawon, jedhing, kebon ruangan, hotel, restoran, pusat mandhi, lsp.
Produk kasebut dijupuk kanthi jinis, amarga bisa uga ana beda warna ing antarane monitor sing beda, lan dudu masalah kualitas. Bobot lan ukuran diterangake kanthi rinci (kabeh ngidini kesalahan normal).
Pesenan pancegahan: Nalika nindakake produk, yen sampeyan nemokake paramèter sing gegandhengan (wujud, ukuran, panggunaan, bahan, warna, bobot, lsp.) Sing ora kasebut ing katrangan produk utawa sampeyan ora bisa ngerti kanthi jelas saka gambar produk, priksa manawa kanggo Hubungi kita sadurunge pesen supaya entuk wangsulan sing jelas sadurunge tuku.
1. Kabeh kotoran ing pipa kudu diresiki nalika dipasang. Bisa nyegah kerusakan inti katup, macet, penyumbatan lan kebocoran. Ing wektu sing padha, permukaan kudu diresiki supaya ora ana sisa bahan konstruksi.
2. Ora prelu nggunakake kekuwatan sing gedhe banget nalika ngalihake produk keran apa wae, cukup corak utawa tuker. Malah kran tradisional ora prelu nggunakake gaweyan kanggo meneng. Utamane, aja nggunakake gagang minangka sandhangan tangan kanggo ndhukung utawa nggunakake. Produk sing dilengkapi tutup layar kanggo outlet banyu kudu dibongkar lan dibilas kanggo ngresiki kotoran sawise nggunakake. Produk sing dilengkapi selang kudu menehi perhatian supaya selang tetep alami supaya ora rusak.
3. Pancegahan kanggo ngresiki keran:
(1) Aja ngilangke permukaan kran banyu kanthi barang sing angel kayata bal baja, amarga bal baja ora atos lan gampang ngeruk lumahing kran banyu.
(2) Gunakake agen pembersih netral kanggo ngresiki. Agen pembersih kanthi kaasaman utawa alkalinitas sing kuat ora cocog kanggo diresiki kanthi nutul.
(3) Sawise faucet diresiki, kelembapan sing isih ana ing permukaan kudu dikeringake nganggo andhuk sing tanpa garing (padha uga kanggo ngresiki kaca) supaya ora ana skala.

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.