search Situs Panelusuran

Kran Kamar Mandi Faucet Chrome Faucet Mixer Lever Tunggal

84.99
Dijual:
0
reviews:
0

krom jedhing kran
kuningan H59A berkualitas tinggi
Kita nggunakake kuningan H59A, iki bakal dadi anti karat lan bocor banyu sehat kanggo nglindhungi kesehatan sampeyan.

kartrid keramik-bahan berkualitas tinggi
Kanthi kartrid keramik saka Spanyol Sedal, nduweni kinerja panyegelan apik lan kurang polusi banyu. Iki bakal dadi pilihan sing sampeyan pilih amarga tahan panas lan awet.

selang safety bahan-panganan berkualitas tinggi
Selang keamanan panganan, selang koneksi logam Tucai G3 / 8 fleksibel kanthi DVGW / KTW, awet, ora beracun lan tanpa rasa

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

☺ DESAIN MODERN → Faucet sink nggunakake desain pangilon kanthi tampilan novel lan asri. Faucet krom wastafel krengkung ditondoi kanthi bentuk modern lan avant-garde lan bentuk sing pas banget cocog kanggo kabeh jinis jedhing
☺ MATERI KUALITAS Dhuwur → Pérangan utama kran baskom jedhing digawe saka kuningan H59A berkualitas tinggi, yaiku tahan karat / karat lan awet lan nyegah banyu tetep tetep ing bakteri pipa lan bakteri. Lumahing berlapis Chrome, gampang dibersihake sanajan wis pirang-pirang taun digunakake
☺ SPAIN TUCAI G3 / 8 Hose → Miturut sertifikasi DVGW, bisa njamin keamanan lan njamin selang faucet kamar mandi ora clogging lan ora ngetokake bau kimia, nggawe banyu sampeyan aman lan sehat
☺SWITZERLAND ABS PERLATOR → Faucet iki nggunakake inti katup keramik sing diimpor saka Spanyol kanggo nyegah kebocoran banyu tanpa rame. Aerator mung butuh reresik rutin, ora bakal diblokir rereget, bisa ngirit banyu 30% lan mbantu ngirit dhuwit tanpa kelangan kinerja
INSTALASI GAMPANG → Faucet basin nggunakake konektor standar 3/8-inch, lan kanthi instruksi instalasi, malah wong anyar bisa nginstal kanthi gampang. Periode jaminan yaiku 3 taun. Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran, coba hubungi kami. Muga-muga bisa nyedhiyakake sampeyan pengalaman blanja sing nyenengake

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.