search Situs Panelusuran

Faucet Elegan Washbasin Faucet Bath Tinggi Tunggal Mixer Basin Faucet Kamar Mandi Faucet Washbasin Mixer Tap untuk Kamar Mandi

107.99
Dijual:
0
reviews:
0

Faucet kamar mandi digawe saka kuningan H59A, bahan bebas timah lan bebas timah sing njamin awet keran kasebut.

Priksa manawa sampeyan lan kulawarga urip sehat saben dina.

100% tanpa timah lan tanpa nikel, sistem pasokan banyu internal independen nglindhungi sampeyan saka timbal lan nikel ing banyu ngombe.

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

mixer cekungan dhuwur kanthi permukaan krom, gampang dibersihake, desain elegan kanggo jedhing sampeyan
Faucet bubbler ABS internal, gampang digunakake, nanging uga ngirit banyu 30%, ora ana cipratan banyu
Selang (dawa 500mm) saka Spanyol Tucai, sertifikasi DVGW, ora ana ambu
Faucet digawe saka kuningan sing kokoh, ramah lingkungan, sehat lan awet
Koneksi standar 3/8 inci, gampang dipasang, garansi 3 taun

Faucet kamar mandhi dilengkapi aerator ABS sing bisa dicopot.

Aerator ABS sing bisa dicopot bisa nyuda cipratan banyu lan ngirit 30% kanggo ngisi banyu.

Aja kuwatir banyu kecipratan sandhangan nalika digunakake.

Pindhah joystick kanggo nyetel aliran banyu.

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.