search Situs Panelusuran

Faucet Bathroom Sink Basin Faucet Single Lever Mixer Kamar Mandi Faucet Mixer Tap Sink Faucet Kamar Mandi Chrome

79.99
Dijual:
0
reviews:
0
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Spout ing dhuwur standar sing nyaman.
Awak alus, desain modern lan mirror.
Digawe saka kuningan, akeh banget lan awet.
Cartridge keramik sing berkualitas, aja nganti netes.
Sambungan standar 3/8 inci, gampang dipasang.

Stabilitas oksidasi lan karat.
Kualitas lan swara sing apik nggawe konstruksi sing mantep lan andal.
Katup bermutu, 800,000 kir, gampang dipasang, sanajan kanggo wong awam.
Port standar standar 3/8 inci, awet banget. Faucet iki dirancang dening desainer Italia.
Campuran tuas siji dadi luwih gampang kanggo ngatur aliran banyu utawa suhu. Bisa disambungake karo kabeh sistem tekanan banyu panas lan adhem sing umum.

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.