search Situs Panelusuran

kran wastafel wastafel kran tembaga mixer keran kamar mandi kran kran persegi panjang kran wastafel kran

72.99
Dijual:
0
reviews:
0

Fitur produk sing bisa sampeyan rasakake
Plating telung lapis & kilau sing padhang, tahan karat sing kuwat

1. Plating nikel rong lapis

(nikel semi-gloss + nikel polesan) 10-20 µm

2. Siji lapisan plating krom 0.25-0.9 m

Layanan pelanggan banget

1. Layanan instalasi kanggo instruksi online

2. Layanan bali lan ijolan

3. Lima taun jaminan kualitas

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Penampilan Apik: Lapisan krom disebar kanthi rata ing permukaan produk kanggo nyorot efek refleksi pangilon nalika nambah resistensi korosi lan tekstur produk. Kualitas, bobot, lan tampilan sing elegan lan lancar disenengi para pelanggan.
Aksesoris berkualitas tinggi: Kanggo nambah kualitas produk kanthi signifikan, kita wis milih aksesoris berkualitas tinggi (deleng gambar) lan mesthi ngupayakake kualitas
Spesifikasi Standar: Perlu dielingake yen selang 3/8 inci sing digunakake cocok kanggo produk pasokan banyu liyane ing pasar. Selang mlebu banyu digawe saka kawat baja tahan karat.
Instalasi Gampang: Cara instalasi sekrup tapal kuda bisa nyuda papan sing dibutuhake kanggo instalasi, lan instalasi luwih gampang lan stabil tinimbang faucet jedhing liyane
Jaminan kualitas: Keran krom iki nduweni jaminan kualitas 5 taun. Hubungi kita, sampeyan bakal entuk solusi sing cepet lan profesional

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.