search Situs Panelusuran

Faucet Kamar Mandi Emas Kanthi Semprotake

99.99
Dijual:
0
reviews:
0
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Faucet bathromm sing ayu, emas, mewah nganggo sprayer. Magnificence lan efisiensi gabung.

bahan kualitas utama: kran baskom jedhing iki diprodhuksi saka kuningan kelas ekstrem, pakaryan sing nggumunake, kualitas utama kelas kapisan ing desain trendi sing terus-terusan, supaya bisa tetep stabilitas, uga efektivitas ekstrim sing dawa.
multifungsi: siji sing wicaksana ngatasi faucet bar sink bisa nggawe banyu panas lan adhem mung, suhune bisa disetel kaya sing sampeyan karepake, banyu sedhot sing dituku ing kene metu tanpa nyemprotake, ngirit banyu ing wektu sing padha.
desain khas: 360 diploma putar metu spout nggawe migunani kanggo ngumbah rambut ing cekungan. Taping kamar mandi faucet kuningan ekstrem lan paduan seng bisa dipercaya kanthi linuwih. Obat lemah ora bakal ngrusak utawa ngeruk kanthi tahan korosi hebat, gampang digosok.
gampang dilebokake: desain sederhana lan wicaksana sing apik, faucet jedhing bolongan siji iki nggunakake port sing asring digunakake, migunani lan dijaga, gampang banget kanggo ngatur, paling penting kanggo kontak sing suwe karo banyu. malih: pop munggah saluran lan tutup piring 'ora klebu.
kepuasan njamin: 100% jaminan mbayar maneh, kualitas prima 5 taun !! didukung karo wowow. yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh elemen sulih, kirim email kanthi cepet kapan wae, kita bakal njaluk sampeyan sepira maneh bisa ditindakake.

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.