search Situs Panelusuran

ARCORA Chrome Faucet Dapur Gooseneck

75.99
Didol:
25
reviews:
0

Amazon FR

Yen nutul pawon mixer sprayer diuripake, penet tombol kanggo mateni sumber banyu ing wiwitan.
Filter busa ndadekake banyu luwih alus, luwih efisien banyu, lan luwih efisien.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Tukang mixer pawon 2311701C narik panyemprot digawe saka tembaga sing apik lan cuci timah. SUS304 ramah lingkungan lan sehat. Kesehatan kita gumantung marang para wali. Iki bisa diatur kanthi rotasi panas lan kadhemen, gampang diganti, gampang diinstal, klasik lan elegan, lan cocog kanggo macem-macem kamar mandi lan dekorasi pawon.
Narik sing disenengi, super trep kanggo nyikat lan ngumbah piring, outlet banyu multifunctional, banyu padusan / kran banyu bisa diuripake kanthi inti, inti katup poros baja, inti tetep lan tahan lama
Paket produk kalebu: kran banyu, hos, palu bobot, pangkalan, alat instalasi

specifications

SKU: 2311701C Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

rampung

Chrome

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.