search Situs Panelusuran

Taps Modern Kanggo Kamar Mandi Putih lan Chrome

99.99
Didol:
0
reviews:
0
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

putih lan krom, modern banget, lan cocog banget karo gaya ornamen ing omah sampeyan. Kesepakatan pertukaran faucet kosong putih bisa muter banyu kanthi amba, lan jinis sing gampang digunakake kanggo ngresiki meja lan rambut. Ketuk ditarik, lan ora ana sudut sing migunani kanggo ngumbah 360 derajat, lan ora bakal adhem sandhangane.

1 Gap Simple Nggawe. Rangkul Garis Banyu.
Single Deal karo: manajemen banyu adhem lan panas sing gampang. Ora Ngisin Plate Deck lan Pop Up Sink.
Pungkasan Logam Sikat Kuat: nolak tarnish lan karat saka saben dina digunakake.
Faucet desainer Keramik Premium: sirkulasi banyu gampang, tanpa netes.
Tarik Out Sprayer nyedhiyakake panci / panci kamar tambahan lan reresik sing luwih unggul kanggo sink.

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.