search Situs Panelusuran

Single tuas basin mixer kran kran cekungan kranjang wastafel krom

90.00
Dijual:
0
reviews:
0

Keterangan:
Nomer Model: BL8801

Jinis Faucet: Faucet Kamar Mandi

Ganti adhem lan panas: Ya

Jumlah Gagang: Bujang

Jinis katup: katup keramik

Rampung: krom

Material:
Bahan gagang: paduan seng

Bahan awak kran: kuningan

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Kualitas Premium - Digawe saka kuningan padhet, korosi sing unggul lan tahan karat, finish cat ireng ngalangi rereget supaya ora nemplek ing permukaan faucet.
Sehat lan andal - 100% bebas timah lan bebas nikel. Sistem pasokan banyu internal independen nglindhungi sampeyan saka timah lan nikel ing banyu sing ngombe.
Spout ing dhuwur sing nyaman - dhuwur mixer iki minangka versi dhasar kanggo kabeh wastafel standar. Ora preduli apa sampeyan nyikat untu utawa ngumbah rai - spout iki gampang digunakake
Elegan lan sederhana - mixer siji-tuas kualitas hemat banyu gampang dicampur karo macem-macem gaya ing jedhing amarga desain sing sederhana.

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.