search Situs Panelusuran

Faucet Wastafel Kamar Mandi Faucet Faucet Faucet Kamar Mandi Faucet Faucet Single Lever Mixer, Desain Elegan Matt Hitam

87.99
Dijual:
0
reviews:
0

Keterangan:

Jinis keran: kran banyu jedhing

Rampung: lukisan ireng

Jumlah gagang: prasaja

Jinis katup: katup keramik

Ganti adhem lan panas: ya

Material:

Bahan gagang: paduan seng

Bahan awak kran: kuningan

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Kualitas Premium - Konstruksi sing awet lan komponen sing berkualitas bisa nggawe kinerja tahan lama kanggo faucet sampeyan.
Desain Gaya - Gaya, ayu lan modis, kompatibel karo dekorasi omah modern sing modern.
Alur Alus - Faucet cekungan iki nduweni aliran sing apik lan ngisi wastafel sajrone wektu sing cukup. Filter banyu bisa dicopot kanggo diresiki.
Katup Cakram Keramik- Ngluwihi standar umur panjang industri, nyedhiyakake panggunaan bebas tetes sing bisa dipercaya lan kinerja sing tetep dawa.
Instalasi sing gampang - kabeh bagean sing dipasang lan pipa banyu panas / adhem kalebu lan bisa diinstal kanthi cepet. Gampang dipasang dhewe, ora dibutuhake tukang pipa.

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.