search Situs Panelusuran

Kamar Mandi Arcora Tinggi Vessel Sink Faucet matte ireng

54.99
Didol:
0
reviews:
0

Feature:
Faucet Kamar Tangan Ngalahake Tunggal
Konstruksi sing digawe kanthi apik
Gampang Instalasi Lubuk
Katup Keramik Premium
Lenga Gosok Gosok Geser Rampung
Sertifikasi AB1953 / CUPC / NSF

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Faucet Lubang Bentuk Dirancang Sederhana, gampang dijaga uga nggawe swasana kamar mandhi tanpa kerumitan
Kompatibel karo sink sing dipasang ing ngisor 1 utawa 3-Hole; Instalasi tanpa alat sajrone Menit, fitur Kacang-kacangan unik kanggo instalasi DIY cepet
Durable & Free-Leak: Cartridge Keramik sing Ditingkatake, ndhukung 500,000 kali mbukak & nutup (umume 300,000 kaping ing pasar), cukup angel supaya bisa urip ing saben dinane; Awak Kuningan - tahan karat, njamin wektu sing suwe ing lingkungan sing lembab
Suhu Banyu sing Disetel & Tingkat Aliran (2.2 GPM kanthi laju aliran 60 PSI maks), gampang dioperasikake karo Single Lever kanggo aliran gaweyan lan kontrol suhu sing pas nalika ganti mangsa
CUPC & NSF sertifikasi & 5 taun sawise proteksi adol, ganti gampang & cepet ditawakake kanggo masalah kualitas

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.