search Situs Panelusuran

Wall Mounted Faucet Kamar Mandi Ireng

79.99
Dijual:
0
reviews:
0
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Dinding kuningan sing stabil dipasang kran cekungan kanggo kenceng, kontrol kualitas sing gedhe banget kanthi resistensi kuat kanggo oksidasi lan korosi.

Wall Mount Faucet Water Saving Bubbler Lavatory, bubbler kualitas paling apik bisa ngeculake banyu kanthi alus, nggawe busa kolom banyu luwih akeh, saengga bisa entuk papan kontak sing luwih gedhe sajrone ngresiki, ora mesthi entuk pengaruh ngirit banyu.

Kesepakatan tunggal sing bisa ditemtokake karo keran cekungan bisa uga adhem banyu adhem lan anget, suhune bisa diatur kaya sing dikarepake, banyu kontemporer metu kanthi nyemprotake, ngirit banyu ing wektu sing padha.

Saben elemen ing pojok rampung dienggo, nggawe kabeh faucet dadi karya seni sing apik. Kirimake cara desain menyang pawon omah sampeyan dhewe.

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.