search Situs Panelusuran

Krom putih kran kran kran kamar mandi kran kamar mandi kran banyu tuas tunggal kran wastafel wastafel baskom mixer keran

119.99
Dijual:
0
reviews:
0

Faucet kamar mandi digawe saka kuningan H59A, bahan bebas timah lan bebas timah sing njamin awet keran kasebut.

Priksa manawa sampeyan lan kulawarga urip sehat saben dina.

100% tanpa timah lan tanpa nikel, sistem pasokan banyu internal independen nglindhungi sampeyan saka timbal lan nikel ing banyu ngombe.

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Desain elegan: mixer cekungan sing dhuwur kanthi finish lacquer putih, gampang dibersihake, desain kamar mandi sing elegan, luwih cocog kanggo sink putih
Ora ana swara rame utawa percikan: faucet duwe aerator ABS internal. Banyune empuk lan ora ana swara rame. Ngirit banyu 30%. Banyu ora kecipratan lan garing tetep garing
Kualitas tinggi: Koil keramik tahan lama internal bisa njamin operasi jangka panjang sawise tes mbukak lan nutup wektu 500,000. Terbuat saka kuningan A berkualitas tinggi, bebas timah 100% lan bebas nikel kanggo nglindhungi kesehatan
Fittings tuas tunggal: Pas kamar mandhi nawakake saklar banyu panas lan adhem. Logo sing panas lan adhem sing jelas, cekelan bisa nyetel aliran banyu utawa suhu kanthi gampang lan gampang
Jaminan kualitas tinggi: selang Tucai Spanyol (dawane 500 mm), sertifikasi DVGW, ora ambu, sambungan standar 3/8 inci miturut standar Eropa, gampang dipasang, jaminan 3 taun
Faucet tangan siji sing ergonomis bisa cepet nyetel banyu panas lan adhem lan kanthi tepat ngontrol volume banyu lan suhu. Sambungan standar G3 / 8 bisa disambungake menyang kabeh sistem banyu panas lan adhem standar. Majelis cepet ngirit wektu lan gaweyan

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.