search Situs Panelusuran

Faucet Putih Faucet Bath Mixer Faucet Chrome Faucet Basin Faucet Washbasin Mixer Lever Tunggal kanggo Kamar Mandi

95.99
Dijual:
0
reviews:
0

Kuningan lengkap, ora ana timbal lan merkuri

Katup bermutu, tahan panas lan tahan suhu tinggi

Honeybomb Bubbler ngirit banyu akeh

Selang bahan panganan - disertifikasi agensi

Priksa manawa sampeyan duwe lan nggunakake banyu sing sehat

Aerator sing bisa dicopot: Neoperl ABS (Swiss) - ngirit banyu: ngirit banyu 30%

Katup: Sedal (Spanyol) - Paling apik sadurunge: Sawise 50,000 tes

Hoses: Tucai G3 / 8 (Spanyol) -Sertifikat DVGW / KTW - kualitas dites

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali shoppingcart

Bahan berkualitas tinggi: kuningan H59A + kompor-enamel, nglawan teyeng / karat, awet, ora perlu diganti kaping pirang-pirang, uga gampang diresiki
Semprotan udara Neoperl ABS: Yen dibandhingake karo faucet konvensional, banyune ora kecipratan, ngirit banyu 30%, bubbler bisa dibongkar lan diresiki, selang Tucai sing disertifikasi karo DVGW cocog karo standar banyu ngombe langsung
Kebak desain: tampilan sing apik lan putih sing apik ing kombinasi karo tuas mixer perak sing mengkilap apik banget karo campuran mixer tuas siji sing modern lan harmoni
Gagang mixer Gamelan: gagang tuas siji saka mixer cekungan gampang dibukak lan ditutup, kontrol suhu / banyu banyu panas lan adhem gratis, desain garis gagang cekelan njamin rasa nyaman
Layanan pelanggan HOMELODY - periode jaminan 3 taun. Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran, coba hubungi kami. Muga-muga bisa nyedhiyakake sampeyan pengalaman blanja sing nyenengake

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.