Барај Барај Мапа

Приватност

Како arcorafaucet.com собира информации за мене?

Ние собираме информации од корисниците на сајтот на неколку различни начини, со цел да обезбедиме ефикасно, значајно и прилагодено искуство за купување. На пример, можеме да ги користиме вашите лични информации за:
* Снимете и брзо донесете ги информациите што сте ги дале претходно
* Да ви помогнеме брзо да најдете информации, производи и услуги
* Создадете содржина што е важна за вас
* Ве предупредуваат за нашите нови информации, производи и услуги

Регистрација и нарачување: За да користите одредени делови на оваа страница или да нарачате производи, сите клиенти мора да пополнат формулар за регистрација преку Интернет со лични информации, вклучувајќи ги и не ограничувајќи се на вашето име, пол, адреса (и) на испорака и наплата, телефон број, адреса за е-пошта и број на кредитна картичка. Покрај тоа, може да побараме земја за престој и / или земја на работење на вашата организација, за да можеме да ги почитуваме важечките закони и регулативи. Овие информации се користат за наплата, обработка на нарачки и внатрешен маркетинг, како и за комуникација со вас за вашата нарачка и нашата страница.

Адреси за е-пошта: Неколку локации на страницата ви овозможуваат да ја внесете вашата адреса за е-пошта за цели, вклучително и не ограничувајќи се на: регистрација за бесплатни промотивни известувања, барање известување кога пристигнуваат нови брендови или стилови на производи или пријавување за нашиот билтен за е-пошта. Покрај тоа, секое учество на промотивни натпревари организирани од arcorafaucet.com е целосно доброволно и бара откривање на информациите за контакт потребни за известување на победниците и доделување награди. Можеме да ги објавиме имињата и градовите на победниците на натпреварот на нашата страница.

Прегледи на производи: Бараме адреса за е-пошта и локација, заедно со доставување на сите прегледи на производи. Вашата адреса за е-пошта ќе се чува приватна, но вашата локација ќе биде видлива за другите корисници. Сите други лични информации што ќе изберете да ги доставите како дел од прегледот, ќе бидат достапни за други посетители на оваа страница.

Како arcorafaucet.com ги користи моите лични податоци?

Внатрешна употреба: Ние ги користиме вашите лични информации за да ја обработиме вашата нарачка и да ви обезбедиме услуги на клиентите. Може да ги користиме вашите лични информации внатрешно за да собереме општи информации за посетителите на оваа страница, да ги подобриме содржината и изгледот на страницата, да ги подобриме нашите контакти и да ги промовираме нашите услуги и производи.

Комуникација со вас: Ние ќе ги искористиме вашите лични информации за да комуницираме со вас за нашата страница и за вашите нарачки. Сите клиенти мораат да дадат е-адреса за да овозможат комуникација со arcorafaucet.com во врска со нарачките. Можеби ќе ви испратиме е-пошта за потврда откако ќе се регистрирате кај нас, како и соопштенија поврзани со услугите колку што е потребно (на пример, привремено прекинување на услугата за одржување.) Вие исто така може да ја доставите вашата адреса за е-пошта за да побарате известување кога ќе добиеме нова марка, стил на производ или производ, или да се пријавите за нашиот билтен по е-пошта и специјални понуди. Може да се отпишете или да се откажете од идните е-пошта во кое било време.

更多
Добредојдовте на официјалната веб-страница ARCORA FAUCET

Се вчитува ...

кошничката

X

Историја на прелистување

X
САКАТЕ 10% КУПОН?
Претплатете се сега за да добиете бесплатен код за забава за попуст. Не пропуштајте!
    Земете ми попуст од 10%
    Се согласувам со рок и состојба
    Не благодарам, претпочитам да плаќам целосна цена.