search Situs Panelusuran

privasi Shipping

Metode Pengiriman
Ngendi kita bisa ngirim paket kasebut?
Kita bisa ngirim menyang negara-negara ing saindenging jagad.
Mangga isi lokasi negara sampeyan nalika nggawe pesenan.

Apa cara pengiriman ditawakake, lan apa kiriman pamilike?
We nyedhiyani pengiriman gratis ing 48 negara! Kabeh paket dikirim liwat layanan ekonomi utawa standar UPS utawa USPS. Nalika nggunakake gudang liyane ing benua Amerika Serikat, kita bisa ngirim saben produk ing gudang sing beda-beda kanggo nyepetake kiriman. 1 dina kerja, pangiriman kanthi cepet!
Utawa bakal njupuk udakara 10 -20 dina.

Apa biaya pengiriman?
Saiki, kabeh produk kita gratis. Pelanggan ora perlu mbayar postage.

Cathetan: Pengaruh Covid-19, bakal ana sawetara wektu tundha nalika pangiriman.

展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi ARCORA FAUCET

loading ...

cart

X

Browsing History

X
Pengin COUPON 10%?
Langganan saiki kanggo njaluk kode coupon diskon gratis. Aja lali!
    Cepet 10% Kula
    Aku setuju karo istilah lan kahanan
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.